Αρχική esilioupolis.gr Έρχεται το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 2024 στις 10 ΜΑΡΤΙΟΥ!

Έρχεται το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 2024 στις 10 ΜΑΡΤΙΟΥ!

“Σε ρυθμούς ενός ξέφρενου πάρτι, γεμάτου εκπλήξεις, δράσεις, κέφι και ζωντάνια”

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης σε συνεργασία με τον Δήμο Ηλιούπολης θα μετέχει ενεργά για ακόμα μια χρονιά στο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ της πόλης μας με δύο άρματα που προσέφεραν οι επαγγελματίες μέλη του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Ε.Σ.Η κ. Μπίρλης σε δήλωση του ανέφερε ότι, η θετική απόφαση του Δήμου για την τρίτη συνεχόμενη χρονιά διεξαγωγής του ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ συμβάλλει στην τόνωση της αγοράς στην Ηλιούπολη. Ο κ.Μπίρλης προανήγγειλε για το 2024 μια σειρά δράσεων τόνωσης της αγοράς όπως Λευκής Νύχτας, Γιορτή Μπύρας, κ.α

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Ψυρρόπουλος σε δήλωση του ανέφερε τα εξής:

Το Φετινό Καρναβάλι όμως έχει κι άλλον έναν σημαντικό λόγο ύπαρξης που στο δικό μου μυαλό είναι κυρίαρχος:
να συνεχίσουμε τη βοήθεια στο μικρό Παναγιώτη από την Ηλιούπολη για να μπορέσει να πραγματοποιήσει το χειρουργείο στην Αμερική με στόχο μία καλύτερη ποιότητα ζωής!
Για μένα το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ έχει με αυτόν τον τρόπο ένα πολύ μεγαλύτερο νόημα και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν ήδη και συνεχίζουν να βοηθούν με την αμέριστη στήριξή τους.
Το Καρναβάλι Ηλιούπολης 2024 δεν θα ήταν εφικτό εάν δεν είχαμε και τη μεγάλη στήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, όπως και την σημαντική βοήθεια των επιχειρήσεων της πόλης και τους ευχαριστώ από καρδιάς!
Τα καλύτερα έρχονται!
Μείνετε συντονισμένοι στο www.ilioupoli.gr για να μαθαίνετε τα νέα του Καρναβαλιού και να ενημερώνεστε για τις εκπλήξεις και τα δρώμενα εκείνης της μέρας.