Αρχική Ανακοινώσεις ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας και για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις που παρεκκλίνουν από τις προθέσεις του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα ακόλουθα:

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης κ. Αθανάσιος Μπίρλης σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα ilioupolinews.gr αναφέρθηκε στις δράσεις του Δήμου, κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, έχοντας ως γνώμονα την επισήμανση των όποιων ελλείψεων παρουσιάστηκαν -καθώς έγινε για πρώτη φορά μια τέτοια εκτεταμένη προσπάθεια-  με σκοπό τη βελτίωση τους και όχι για να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του Εμπορικού Συλλόγου, όπως λανθασμένα αναφέρεται στον τίτλο των δηλώσεων.

Μάλιστα ο κ. Μπίρλης και σε χθεσινή εκδήλωση του Δήμου, για την ανακοίνωση της διενέργειας Καρναβαλιού στην Ηλιούπολη στις 23 Φεβρουαρίου, επεσήμανε τα ίδια πράγματα, τα οποία η Δημοτική αρχή έχει ήδη αναγνωρίσει ως δυσλειτουργίες, προσθέτοντας ότι ο Εμπορικός Σύλλογος, θα είναι δίπλα στις πρωτοβουλίες του Δήμου με στόχο να συμβάλλει στην επιτυχία τόσο του Καρναβαλιού που επανέρχεται στην πόλη μας μετά από πολλά χρόνια, όσο και των όποιων δράσεων του που στηρίζουν το επιχειρείν στην πόλη μας.