Αρχική esilioupolis.gr Επέκταση των τοπικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην ενιαία αγορά

Επέκταση των τοπικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην ενιαία αγορά

Αγαπητέ κύριε/Αγαπητή κυρία,

Οι ψηφιακές τεχνολογίες επηρεάζουν σε βάθος την καθημερινότητά μας, τον τρόπο που εργαζόμαστε και δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά, τον τρόπο που ταξιδεύουμε, επικοινωνούμε και σχετιζόμαστε μεταξύ μας.

Στην Ευρώπη, ωστόσο, πολλές δημόσιες υπηρεσίες βασίζονται ακόμη στη χρήση εγγράφων σε έντυπη μορφή ή περιλαμβάνουν χρονοβόρες και δαπανηρές διαδικασίες. Με στόχο τη δημιουργία μιας γνήσιας ενιαίας ψηφιακής αγοράς, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει στενή συνεργασία με τα κράτη μέλη της, προκειμένου να βελτιστοποιήσει την παροχή πρακτικών πληροφοριών, σχετικά με τα διοικητικά δικαιώματα, τους κανόνες και τις διαδικασίες μέσα από μία ψηφιακή πύλη το youreurope.eu.

Σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Αγοράς, Βιομηχανίας, Επιχειρηματικότητας και ΜΜΕ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σας προσκαλούμε στην εκδήλωση “Επέκταση των τοπικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην ενιαία αγορά” την Πέμπτη04 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10.00-11.00

μέσω του συνδέσμου: https://europa.eu/youreurope/sdg/#/el/events/your-europe-has-the-answers-greece

Στη διάρκεια αυτής της ψηφιακής εκδήλωσης, θα ανακαλύψετε την ενημερωμένη πύλη Your Europe και τις νέες διαδραστικές λειτουργίες της, που έχουν ως στόχο να βοηθήσουν τους πολίτες και τις επιχειρήσεις να μετακινηθούν, να εργαστούν, να ζήσουν ή να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά οπουδήποτε στην ΕΕ. Κατά τη διάρκεια των εργασιών των επιμέρους υποομάδων, ειδικοί της ΕΕ και των κρατών μελών μαζί με οργανισμούς υποστήριξης, θα απαντούν στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων και θα συζητούν τα επόμενα βήματα.

Ανυπομονούμε για μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων.Με εκτίμηση,

Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης & Απλούστευσης Διαδικασιών

Π.Φ