Αρχική esilioupolis.gr Η τοπική αγορά ανοίγει με ασφάλεια και χρειάζεται τη στήριξη όλων!

Η τοπική αγορά ανοίγει με ασφάλεια και χρειάζεται τη στήριξη όλων!

Τα καταστήματα της πόλης, ανοίγουν αύριο Δευτέρα 5/4, με την ελπίδα να μην έχουμε για άλλη μια φορά κυβερνητικές παλινωδίες και εκ νέου κλείσιμο της αγοράς.

Ως Εμπορικός Σύλλογος απευθύνουμε διπλό κάλεσμα: -Αφενός, προς τους επιχειρηματίες να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα προστασίας και να προβαίνουν σε μαζικά rapid test όπως υποδεικνύει η πολιτεία, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συλλογική υγεία, εργαζομένων και πολιτών. -Αφετέρου, προς τους πολίτες να στηρίξουν τα τοπικά καταστήματα τα οποία αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες λόγω της πανδημίας και να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας. Δεσμευόμαστε απέναντι στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης πως θα σταθούμε δίπλα τους με κάθε μέσο προκειμένου να ορθοποδήσουν από το ισχυρότατο πλήγμα που έχει δεχθεί εδώ και 1 χρόνο.

Ήδη σχεδιάζουμε μια σειρά παρεμβάσεων και δράσεων που σκοπό έχουν την ενίσχυση των καταστημάτων και ελπίζουμε οι συνθήκες να μας επιτρέψουν την υλοποίηση τους. Εξυπακούεται πως είμαστε στη διάθεση όλων για διευκρινήσεις σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων.

 Η τοπική αγορά ανοίγει με ασφάλεια και χρειάζεται τη στήριξη όλων!