Αρχική esilioupolis.gr Πώς μπορείτε να ενταχθείτε στο Πρόγραμμα των επιδοτήσεων για τις επιχειρήσεις εστίασης...

Πώς μπορείτε να ενταχθείτε στο Πρόγραμμα των επιδοτήσεων για τις επιχειρήσεις εστίασης – Διαδικτυακή εκδήλωση Ε.Ε.Α.-ΕΛΑΝΕΤ, Τετάρτη 26/5 στις 17:00

Στο πλαίσιο των στοχευμένων ενημερωτικών του δράσεων προς όφελος μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρία (ΕΛΑΝΕΤ), εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση, την Τετάρτη 26 Μαΐου και ώρα 17:00, για την παρουσίαση της Δράσης του ΕΠΑνΕΚ  «Επιδότηση κεφαλαίου κίνησης σε επιχειρήσεις εστίασης για προμήθεια πρώτων υλών».

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ενώ αναλυτική παρουσίαση θα κάνουν η Υπεύθυνη της Δράσης Μέγκυ Χαϊδεμενάκη και ο Ανδρέας Μπογιαντζής, στελέχη της ΕΛΑΝΕΤ.

Σκοπός της Δράσης είναι η επιχορήγηση ΜμΕ και Μεγάλων Επιχειρήσεων του κλάδου της εστίασης για τη στήριξη μετά την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους, υπό το καθεστώς της πανδημίας της νόσου COVID-19,  με την προμήθεια πρώτων υλών απαραίτητων για τη λειτουργία τους.

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε στις 14.5.2021 και θα ολοκληρωθεί στις 30.07.2021 και ώρα 15:00.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα σχετικά με το πρόγραμμα και τη διαδικασία υποβολής αίτησης.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο. H συμμετοχή είναι δωρεάν.

https://zoom.us/webinar/register/WN_xLAHHhBUQsqR5qNiMSPvXg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ