Αρχική esilioupolis.gr Συνάντηση του Ε.Σ.Η. με τον πρόεδρο του Ε.Ε.Α. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου

Συνάντηση του Ε.Σ.Η. με τον πρόεδρο του Ε.Ε.Α. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου

Αντιπροσωπεία του Δ. Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Θανάση Μπίρλη, την αντιπρόεδρο Λένα Τσικούρη και τον ταμία Κώστα Ζάχο, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα στα γραφεία του Ε.Ε.Α. συζητήθηκαν διάφορα θέματα μεταξύ των οποίων και οι παροχές του Ε.Ε.Α. στα πρωτοβάθμια σωματεία και τα μέλη τους, παροχές που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και με την χρήση των νέων τεχνολογιών. Για τις ανταποδοτικές υπηρεσίες του Επιμελητηρίου θα υπάρξει το προσεχές διάστημα ακόμα πιο αναλυτική ενημέρωση από τον Ε.Σ.Η. καθώς και για το πώς αυτές  μπορούν να αξιοποιηθούν από το κάθε μέλος μας.  Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες από τις παροχές αυτές:

·         Δωρεάν κατασκευή ιστοσελίδας για κάθε μέλος μας.

·         Δωρεάν κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος.

·         Εκπαίδευση των ιδιοκτητών καταστημάτων, αλλά και των υπαλλήλων τους.

·         Τηλεκπαίδευση με θέματα που θα διαλέξουμε εμείς, με εισηγητές πληρωμένους από το Ε.Ε.Α., πάνω σε ασύγχρονο σύστημα εκπαίδευσης, ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν οποιαδήποτε ώρα της μέρας.

Το σύνολο των παροχών υπάρχει αναρτημένο και στην ιστοσελίδα eea.gr

Τέλος, το Ε.Ε.Α. θα συμμετάσχει στις δράσεις του Ε.Σ.Η. με χρηματοδοτήσεις εκδηλώσεων στο διάστημα που θα ακολουθήσει, εκδηλώσεις που θα γίνονται σε συνεργασία με τον Δήμο Ηλιούπολης.