Αρχική esilioupolis.gr Συνάντηση του Ε.Σ.Η. με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη

Συνάντηση του Ε.Σ.Η. με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Γιώργο Χατζηδάκη είχαν την Παρασκευή ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης Θανάσης Μπίρλης και ο γενικός γραμματέας Θάνος Ζαζάς. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, συζητήθηκαν τα μέτρα που προτίθεται να πάρει ο Δήμος για τις επιχειρήσεις εστίασης της πόλης, αλλά και άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση της αγοράς της Ηλιούπολης.

Ο Δήμαρχος ανέφερε για τα μέτρα στην εστίαση ότι θα τηρηθούν απόλυτα οι αποφάσεις τις κυβέρνησης με τις οποίες προσδιορίζεται οι παρεμβάσεις. Πρόσθεσε ακόμα, ότι φέτος δεν μπορούν να γίνουν εκδηλώσεις, λόγω της πανδημίας και ζήτησε προτάσεις για εκδηλώσεις, εκτός αυτών που έχουν προγραμματιστεί για το 2021 και αφορούν τη διοργάνωση «Λευκής Νύχτας», την «Γιορτή Σοκολάτας» και την «Γιορτή Μπύρας». 

Επίσης, δεσμεύτηκε ότι μόλις επτρέψουν οι συνθήκες θα γίνει η εκδήλωση της ΕΣΕΕ για το παραεμπόριο και το διαδικτυακό έγκλημα, η οποία αναβλήθηκε την περασμένη άνοιξη, ενώ πρόσθεσε ότι είναι αναγκαία η πραγματοποίηση μιας τηλεδιάσκεψης, μετά το Δημοτικό Συμβούλιο που θα έχει ως θέμα τον προϋπολογισμό του Δήμου. 

Συζητήθηκε ακόμα και η συμμετοχή σε πιθανό άνοιγμα νέου προγράμματος «Ανοικτού Εμπορκού Κέντρου» (Open Mall).

Τέλος, δεσμεύτηκε να υποστηρίξει το αίτημα του Ε.Σ.Η. για διεύρυνση των δικαιούχων στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ