Αρχική esilioupolis.gr Συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο

Συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης με τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνο Μίχαλο, είχαν σήμερα ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης Αθανάσιος Μπίρλης και ο ταμίας του Δ.Σ. Μάκης Σκούρας.

Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες της Ηλιούπολης, καθώς τέθηκαν υπόψη του κ. Μίχαλου τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της πόλης μας, λόγω του lockdown.

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη συνεργασία μεταξύ του ΕΒΕΑ και του Ε.Σ.Η. η οποία είναι συνεχής από την ημέρα της ίδρυσης του συλλόγου μας. Η συνεργασία αυτή θα διευρυνθεί με διάφορες δράσεις και πρωτοβουλίες, στις οποίες ο Ε.Σ.Η. θα έχει την στήριξη και την βοήθεια του ΕΒΕΑ.

Τέλος, θα  πρέπει να σημειωθεί ότι διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων σε ότι αφορά την πολύ δύσκολη κατάσταση που έχει δημιουργήσει στον εμπορικό κόσμο η πανδημία, καθώς και στη γενικότερη στήριξη των επιχειρήσεων και ειδικά των μικρομεσαίων στην προσπάθεια που κάνουν για να επιβιώσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ